Анализатори: iPhone 8 ще получи 3 GB оперативна памет

3
72

Серията iPhone 8 ще включва три нови модела, единият от които ще получи AMOLED дисплей и 3 GB оперативна памет. Новите данни за вероятните нововъведения от Apple съобщава в доклада си китайската анализаторска компания TrendForce.

Въз основа На информация, получена от веригата доставчици, стана известно, че един от трите нови iPhone ще получи AMOLED дисплей с диагонал 5,8 инча и 2K разделителна способност. Въпреки това, Apple няма да използва в апарата заобления дизайн на дисплея, поради проблеми с 3D-стъклото.

Анализаторите смятат, че iPhone 8 ще излезе само в два варианта с вградена флаш-памет — 64 GB и 256 GB. Според източника, Apple наистина ще премахне предния бутон и ще интегрира функциите му директно в дисплея. Също така е голяма вероятността за появата на сензори, необходими за разпознаване на лица и разширена реалност.

Другите Две версии ще получат размер на екраните си съответно 5,5 и 4.7 инча. Тези модели ще получат LCD дисплеи. От гледна точка на спецификациите на паметта, 5,5-инчовият модел ще има 3 GB, докато 4,7-инчовия – 2 GВ.

По оценки на TrendForce, обемът на производството на новите устройства iPhone за тази година ще достигне не по-малко от 100 милиона единици, от които моделът с AMOLED-дисплей ще бъде с най-голям дял. Обемът на производството на всички iPhone за 2017 година, според прогнозите, ще бъде около 230 милиона единици, което представлява годишен ръст от близо 6%.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари