Анонс на руския мобилен телефон КТГ-СТ с добра защита от неблагоприятни външни условия

0
118
Руската компания Горелтех представи на пазара свой мобилен телефон, характерен преди всичко с високата си защита от неблагоприятни външни условия и дългото време на автономна работа. Производителят позиционира КТГ-СТ като „взривобезопасен мобилен телефон, компактен и удобен за използване“.

Мобилното устройство се произвежда в завода на Горелтех в градчето Олгино, разположено под Петербург. Фийчърфонът е усъвършенствана версия на модела Xenia-I, който досега също се произвеждаше от Горелтех.

КТГ-СТ разполага с изключително устойчив на вибрации и удари корпус, като мобилният телефон е предназначен за използване в промишлени условия, в затворени помещения, във взривоопасни и пожароопасни зони.

ktg-1

Мобилният телефон използва процесора MediaTek MT6260A и е оборудван с 2,2-инчов дисплей с резолюция 320х240 пиксела, 1 MB памет, слот за microSD карти, основна камера с резолюция 0,3 мегапиксела и акумулаторна батерия с капацитет 2500 mAh. Поддържа се работата с 3G EDGE мобилните мрежи.

Производителят подчертава, че чрез опростената конструкция и обикновеният дизайн се е получил мобилен телефон, който може да се използва при всякакви условия. Телефонът може да бъде потапян във вода и пясък, издържа на падане върху бетон от височина 1,65 метра и може да работи при температури от -40 до +60 градуса по Целзий.

Цената на Горелтех КТГ-СТ засега не е обявена.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за