Анонс на смарт часовника Redmi Watch: 1,4-инчов дисплей, NFC, 12 дни автономна работа и цена $45

0
785

Брандът Redmi анонсира своя първи смарт часовник с име Redmi Watch. Устройството има правоъгълна форма и стандартните за един смарт часовник функции.

Смарт часовникът Redmi Watch е оборудван с 1,4 инчов цветен дисплей с резолюция 320х320 пиксела. Екранът е защитен с 2.5D закалено стъкло. Предлагат се модели с черен, бял и тъмно син цвят на корпуса и съответните силиконови каишки, от които се предлагат и розови и зелени варианти.

Новият смарт часовник може да извършва мониторинг на физическата активност, на тренировките, пулса и фазите на съня. С помощта на приложението Mi Fit е дадена възможност за избор на електронен циферблат от колекция, включваща над 120 варианта. За връзка със смартфоните се използва безжичния Bluetooth 5.0 BLE интерфейс. Наличен е и NFC модул за безжични разплащания. Устройството е водонепроницаемо и може да бъде потапяно във вода на дълбочина до 50 метра.

Смарт часовникът Redmi Watch може да работи автономно до 7 дни при стандартно използване и 12 дни в икономичен режим. Пълното зареждане на акумулаторната батерия става за два часа с помощта на специална поставка. Теглото на новия смарт часовник е едва 35 грама.

Продажбите на новия смарт часовник Redmi Watch стартират на първи декември първоначално в Китай при цена $45. След около месец се очаква да започнат и международните продажби.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари