Състоя се презентацията на AllCall Madrid – пълноценен смартфон с цена едва $50, работещ под управлението на съвременна версия на Android.

AllCall Madrid е бюджетен телефон с 5,5-инчов екран на Sharp с разделителна способност 1280х720 пиксела (HD). Смартфонът се базира на системата-върху-чипа MediaTek МТ6580 с четири процесорни ядра с тактова честота 1,3 GHz и интегрирания графичен ускорител ARM Mali-400MP2. Устройството разполага с 1 GB оперативна памет и 8 GB флаш-диск. Характерна особеност на AllCall Madrid е закръгленият от четирите страни, отгоре и отдолу корпус.

Конфигурацията на телефона включва още основна камера с резолюция 8 мегапиксела с фотосензор на Sony, предна камера с резолюция 2 мегапиксела, два слота за SIM-карти, microUSB порт за зареждане и акумулаторна батерия с капацитет 2600 mAh. Устройството работи под управлението на операционната система Android 7.0 Nougat с фирмен потребителски интерфейс на AllCall.

Производителя не обяви, кога започват продажбите, но съобщи цените. През промоционалния начален период AllCall Madrid ще струва $50, а след това цената му ще се повиши до $60. Смартфонът е позициониран като мобилно устройство с идеален баланс между ниска цена, нелош хардуер и добър дизайн.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за