Базовият Note 10 няма да има microSD слот. Интересно решение за слушалката

1
924

Корейска медия назова, че дебютът на Galaxy Note 10 ще е на 10 август. Последната информация на CNET „от хора запознати с плановете на компанията“ е, че на 7 август Samsung ще организира Unpacked събитие в Бруклин, Ню Йорк и анонсът ще е там.

По отношение на цената, излезе информация за базовата версия на Note 10 – началната цена ще е между $1100 и $1200 долара, което беше случаят и при появата на Note 9.

При този модел обаче няма да има microSD слот за карта паметта, според Max Weinbach от XDA Developer. Той твърди, че има източник, който е прекарал известно време с двете версии на телефона.

Първоначално казва, че и двата телефона, които са разгледани, разполагат със стандартен жак за слушалки. SPen писалкатa почти не се различава от тази на Note 9. Той отбелязва, че доста от появилите се рендери са почти перфектни. В последствие отбелязва, че жаковете за слушалки са фалшиви и телефонът ще се доставя с USB-C слушалки на AKG в кутията.

Най-сигурната информация по отношение на външния вид на устройството се появи от аксесоарите, които Olixar подготвя за смартфона (заглавната снимка). Има почти незабележими лайсни, предната камера е поставена централно, не се вижда скенер за отпечатъци и слушалка. Последното предполага за “Sound on Display” технология, която използва вибрации за възпроизвеждане на звука.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бай дейтрейдър
Бай дейтрейдър

Samsung извади късмет че удариха Хуавея, иначе тази лопата за 1100$ щеше да си лежи по рафтовете