Батерията на HTC Droid DNA е напълно достатъчна за нормална работа

0
21

Всички заинтересовани от смартфона HTC Droid DNA се притесняват, навярно, от факта, че за това устройство с Full HD-екран е предвидена батерия с капацитет „само“ 2020 мАч, въпреки че вече повечето от най-добрите модели са оборудвани с батерии, чийто капацитет е поне 2100 мАч. Но ако се съди по резултатите от първите тестове на Droid DNA, тайванските инженери добре са се постарали върху оптимизацията на работата на своя продукт.

Смартфонът издържа 11 часа в режим на непрекъснати разговори, 6 часа и 40 минути при сърфиране в интернет чрез Wi-Fi и 7 часа и 30 минути при възпроизвеждане на Full HD видео.

И ако стойностите са по-малки от тези на лидерите в този тест, като iPhone 5, Note II или RAZR MAXX, те все пак са сред най-високите в сравнение с показаните от много други апарати. Например, Droid DNA изпреварва Galaxy S III при уеб сърфирането и леко надминава Optimus G при възпроизвеждането на видео.

Тук трябва да се спомене, че Droid DNA се отличава с възможност за възпроизвеждане на видео с резолюция 1920×1080 пиксела без намаляване на мащаба, нещо, с което не всеки смартфон може да се похвали. Но най-големият проблем на този модел на HTC е обемът на вградената памет: за съхранение на данни са достъпни само 11 от и без това малкото 16 GB, които са едва достатъчни за запис на 5 часа видео във Full HD формат.

В режим на готовност HTC Droid DNA показва най-добрата си страна: 49 часа работа между две пълни зареждания на смартфона, при условие, че по един час е използван за разговори, сърфиране в интернет и гледане на видео. За сравнение, този показател при Samsung Galaxy S III е 50 часа.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари