Тази година Apple учуди всички, представяйки съвършено новия iPhone X без стандартния бутон Home с вграден скенер за пръстови отпечатъци и леко издадена горна част, в която се намират сензорите на лицевия скенер.

Предварителните поръчки на новия iPhone X започват днес, а масовите продажби на устройството ще стартират на 3 ноември. А днес в уеб-пространството се появи видео, показващо, че новият смартфон има големи проблеми с външните приложения.

Можем да видим, как на оригиналния iPhone X стартират приложението Instagram. Интерфейсът изглежда ужасно, понеже логотипът се пада именно на отстъпа, където са сензорите и всички иконки от тази част се изместват на лентата на състоянието. Потребителите считат, че новият iPhone ще има големи проблеми с външните приложения, в които не са предвидени промени за дисплей, при който липсва малка част от горната страна на екрана и изображенията се разтягат непропорционално.

Феновете на Apple считат, че технологичният гигант ще оправи проблемите на ниво операционна система и всички изображения ще започнат да се показват правилно.

Навярно така и ще стане, понеже няма логика Apple да принуждава разработчиците да оптимизират своите приложения за новия екран, с изрязана ивица в горната централна част.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари