Безрамковият Sharp Aquos S2 се появи на жива снимка

0
175

Вече е известно, че Sharp се готви да представи безрамковия смартфон Aquos S2, чиято премиера ще се проведе на 8 август. Вчера в мрежата изтече рендер на устройството, където пред нас се появи смартфон, лишен не само от рамка от двете страни, но и от елементи отгоре и отдолу на дисплея. Още една особеност на устройството трябва да стане дисплейния четец на пръстови отпечатъци. Трябва да се признае, че смартфона в тази версия изглежда впечатляващо, но дали той ще изглежда така в действителност има сериозни съмнения.

Съмненията в достоверността на вчерашните снимки се засилиха след публикуването в мрежата нова жива снимка, чийто авторът твърди се вижда самия Aquos S2. Смартфонът уловен от обектива на камерата не е напълно безрамков, както изглеждаше по-рано. Това е по-скоро вариация на модела Sharp Aquos Crystal, която по-рано бе пусната от компанията, където е оставен нужния долен панел.

Спомнете си, че по предварителни данни се очакват две версии на смартфона Sharp Aquos S2, който ще получи 5.5-инчов екран със съотношение 17:9, но ще се отличават по хардуерната платформа: Snapdragon 660 6/64 GВ и Snapdragon 630 с 4/64 GВ. Обещанията за устройствата е да разполагат с двойна задна камера на базата на 12-МП сензори Sony IMX362, а продажбите му трябва да започнат в Китай на 14 август.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари