Бившият шеф на щатския T-Mobile се присъедини към Vodafone в Европа

0
109

По-малко от ден след като Филип Хъм се раздели с поста на изпълнителен директор, който заемаше в американския клон на телекома T-Mobile, той беше назначен от Vodafone в Европа, съобщи Mobile Burn.

От Vodafone съобщиха, че Хъм вече е новият изпълнителен директор на компанията, отговарящ за Северна и Централна Европа. Той ще започне да изпълнява задълженията си през октомври. Регионът обхваща държави като Великобритания, Германия, Холандия, Турция, Ирландия, Унгария, Чехия и Румъния.

„Vodafone е мощна марка с фокус към желанията на клиентите и ясна стратегия за растеж. Чакам с нетърпение да започна същинската си работа в екипа.”, е заявил Филип Хъм по повод на новата позиция, която заема.

Vodafone анонсира още едно ново назначение. През август Паоло Бертолуцо поема управлението на мобилната компания в Южна Европа и ще отговаря за Италия, Испания, Португалия, Гърция, Албания и Малта. Бертолуцо работи за Vodafone от 1999 година, а през 2008 година пое управлението на телекома в рамките на Италия.

„Приемам с радост възможността да оглавя толкова важна част от глобалното портфолио на Vodafone Group през този период, изпълнен с множество предизвикателства”, е казал Паоло Бертолуцо в коментар за новата си позиция в телекома.

Vodafone е една от водещите световни компании в областта на мобилните комуникации. Клиенти на фирмата са повече от 404 милиона души в над 30 държави.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари