Какво ще даде на пазара на смартфони Samsung с новия си модел от среден клас Galaxy A90? Бързо зареждане и 5G, ако можем да се доверим на информация, която се появи в унгарския официален сайт на Samsung.

Информацията е извлечена, когато потребител се вглежда в страницата на адаптера за бързо зареждане с мощност от 45W за Samsung Galaxy Note 10 Plus и забелязва, че сред съвместимите апарати, освен флагмана, е посочено че зареждане с 45W се поддържа от модел наречен Galaxy A91, а зареждане с 25W адаптер се поддържа от Galaxy A90 с 5G.

Изглежда можем да очакваме два нови апарата от среден клас от Samsung в близко бъдеще. Вече чухме няколко слуха за предстоящия A90 – като например, че ще разполага с механизъм за изскачаща камера, но тази нова информация потвърждава, че действително се работи по тези два нови апарата.

Очаква се моделите да са продължение на започната тенденция със Samsung Galaxy A80, който разполага с изскачаща, въртяща се камера и това е една от неговите ключови характеристики, които го правят атрактивен. Изглежда, че може да видим още приятни подобрения в новите модели.

Какво знаем до момента?

Предишни слухове намекнаха за възможността Galaxy A91 да бъде показан с четворна задна камера и може би дори с резолюция от 108 MP на главния сензор на камерата.

Имаше и предположение, че тези телефони ще пристигнат с процесора Qualcomm Snapdragon 855. Ако това се случи, това ще направи тези два модела наистина силно предложение, предвид че към момента това е най-високият процесор на Qualcomm и се използва само във флагманите и устройствата от най-висок клас. Всъщност тази серия на Samsung обикновено предлага „върха на средния клас“, както го наричат мнозина потребители в Twitter.

С добавянето на бързо зареждане и 25W адаптер към уравнението, изглежда, че се очертават едни наистина много добри апарати. Note 10 Plus беше първият телефон на Samsung, който достигна до 45 W мощност на зарядното устройство, но няма да е последния.

Кога да ги очакваме?

Като се има предвид, че Galaxy A80 беше анонсиран едва през май, може да минат няколко месеца, преди моделите A90 и A91 да видят бял свят, но сега знаем какво ориентировъчно да очакваме, когато ги видим.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари