Бюджетния iPhone на първо видео

1
39

iPhone Lite, по-известен като бюджетния iPhone на Apple днес се появи на видео-клип за първи път. Публикуваният клип в YouTubeканала DetroitBORG подробно разкрива външния вид и размерите на корпуса на бъдещия евтин смартфон на компанията от Купертино. Отличното качество на клипа може напълно да означава, че този материал със сигурност е автентичен. Корпусът на смартфона детайлно е показан и е сравнен със съществуващите корпуси на iPhone 5, iPhone 4, iPhone 3GS и iPod Touch 5G. На клипа е представен моделът с бял корпус един от предполагаемите цветове на „евтиния iPhone.

Както може би забелязвате очакваният модел е кръстоска между iPhone 3GS и iPhone 5. Устройството е снабдено с 4-инчов Retina-дисплей, дебелината е увеличена в сравнение с флагмана, а материала на корпуса е пластмасов.

Евтиният iPhone ще бъде представен в няколко цветови варианта и в началото на октомври.

Бихме искали да Ви припомним, че Apple подготвя две версии на iPhone Lite, които ще се предлагат под имената iPhone Zenvo и iPhone Zagato/Bertone. Освен това, наскоро Ви представихме и очаквания смартфон от Apple в златист корпус.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
peichiny
peichiny

Ами….не бива!Колкото и да съм почитател на Ейпъл.Време е да се стреснат и да направят други новости.Самсунг ще ги ги убие в най-скоро време,ако продължават така,колкото и да не обичам тази фирма!