Видеоклип на прозрачния смартфон LG Fx0

0
11

В края на миналата седмица японският мобилен оператор KDDI, съвместно с LG анонсираха смартфона LG Fx0, главна особеност на който е напълно прозрачният корпус, през който се вижда хардуерът на комуникатора. Смартфонът LG Fx0 работи под управлението на операционната система Firefox OS и прозрачният корпус подчертава откритостта на тази ОС. Хардуерът на този смартфон не е нещо особено, но интелигентният телефон предизвика голям интерес сред феновете на необичайни устройства.

От техническите характеристики на този интересен смартфон можем да изброим 4,7-инчов дисплей с резолюция 1280х720 пиксела, системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 400 с четири процесорни ядра, работещи с тактова честота 1,2 GHz плюс интегрирания графичен ускорител Adreno 306, 1,5 GB оперативна памет, 16 GB флаш-диск, основна камера с резолюция 8 мегапиксела и светодиодна фотосветкавица, предна камера с резолюция 2,1 мегапиксела и LTE модул. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 2370 mAh, габаритните размери са 139.00 x 70.00 x 10.50 милиметра при тегло 148 грама.

Пазарните анализатори са на мнение, че смартфонът LG Fx0 няма да се появи извън пределите на Япония, но идеята е интересна.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за