Видео показва кейс на Samsung Galaxy S10+ в сравнение с три сегашни телефона

2
3438
Ново видео ни дава добра представа за размерите на очаквания и все още необявен Samsung Galaxy S10+. Потребителят Ice universe ни показва кейс на въпросния модел, който е почти напълно съвпадащ със сегашния Galaxy S9+ и неговия 6.2-инчов екран. Дори бутоните за звука и за асистента Bixby, както и Type-C порта прилягат почти идеално на новия кейс.

Разбира се, вертикалната камера на Galaxy S9+ няма как да съвпадне с хоризонталните сензори, които очакваме да видим в Galaxy S10+. Освен това, в горната част има и малка дупчица, която не съответства на нищо от Galaxy S9+. Това може да бъде индикация, че в горната част на Galaxy S10+ ще има стандартен 3.5-милиметров изход за слушалки.

В сравнението по-нататък, кейсът очевидно няма нищо общо с 6.4-инчовия Samsung Galaxy Note 9. Колкото до сравнението с 6.44-инчовия Oppo Find X, там изрязаните дупки за бутони и портове не съвпадат, но пък като цяло размерите не са толкова различни. Тъй като се очаква Galaxy S10+ да има 6.4-инчов екран, то вероятно той ще разполага със същия диагонал като Galaxy Note 9, но в много по-малко тяло.

Очакваме Samsung Galaxy 10 и Galaxy S10+ да бъдат анонсирани на събитието на Samsung на 20 февруари точно преди старта на MWC 2019.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари