Видео показва Galaxy S21+ и определено iPhone 12 Pro Max има от какво да се притеснява

1
2289

Към този момент не са останали кой знае колко неизвестни около Galaxy S21+ на Samsung, тъй като имаше наистина много изтичания на информация. Днес се появи видео, което предполагаемо представя реалния смартфон.

То е с дължина от няколко минути, но ни показва всичко най-основно за смартфона – като външен вид и възможности

Видеото е на Random Stuff 2 от YouTube. Не става ясно как се е сдобил с телефона. Отбелязва, че това не трябва да се счита за ревю, тъй като софтуерът и функционалностите вероятно ще се променят доста докато дойде време за премиерата.

Първо виждаме предната част на телефона – плосък дизайн, рамки почти липсват, сензорът за пръстови отпечатъци е в дисплея.

Най-сериозно внимание се обръща на трите камери отзад. Основният сензор е с резолюция от 64 мегапиксела. Във видеото се показват няколко тестови снимки, за да се направи сравнение с iPhone 12 Pro Max. И ако всичко това е вярно, то Galaxy S21+ може да постави под въпрос доминацията на устройството на Apple.

Изброяват се някои от характеристиките на устройството

  • 8GB RAM
  • 128GB/256GB място за съхранение
  • Android 11 по подразбиране
  • 5G
  • Snapdragon 888 чип

Следва геймплей на различни игри, който ни показва как работи устройството в реална среда. Чуваме, че това може да е най-добрият телефон на следващата година. Трудно е да се каже, тъй като все още не сме излезли от 2020, но със сигурност не е невероятно като възможност.

3.2 5 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари