Видео с разопаковането на смартфона с вграден проектор Blackview Max 1

0
1180

С бързото развитие на проекционните технологии, формата на проекторите непрекъснато се променя. От обикновените устройства от 80-те години до малките модели, закачени на тавана и до лазерната телевизия, както и преносимите смарт проектори. Но някога мислили ли сме, че един ден смартфонът в ръката ви ще има проектор?

Видеото, публикувано в официалния YouTube канал на Blackview показва разопаковането на този мобилен телефон:

Върху кутията с устройството ясно се вижда логото на компанията. Опаковката изглежда много стилно, а след отварянето на капака се вижда истинското лице на смартфона и неговия уникален дизайн.

В долната част на кутията са поставени редица аксесоари: слушалки, Bluetooth говорител, дистанционно, OTG кабел за обмен на данни, подставка за поставяне на телефона във фиксирано положение, USB Type-C кабел. Материалът на кутията напомня на естествена кожа.

Черният цвят на телефона подсказва неговата бизнес ориентация. Първото усещане, когато го вземете в ръце е, че телефонът е доста тежък, но той е много удобен в ръката, а допирът до него е деликатен. Чрез дистанционното управление, което също е поставено в кутията, можете директно да управлявате смартфона – например да си лежите на дивана и да управлявате филмите дистанционно. Приятно е нали? Ако не намерите удобно място за този телефон, можете да използвате специалната подставка в комплекта и да го фиксирате по такъв начин, че най-добре да гледате филмите. Можете да използвате и поставеният в кутията Bluetooth говорител и да го свържете със смартфона. Така изживяването става незабравимо.

Мобилният телефон Max1 използва MEMS технологията и предлага автоматично фокусиране на изображението. Поддържа се и интелигентна корекция на трапецовидните изкривявания. Конфигурацията включва SoC MT6763T и 6 GB оперативна памет, така че дори и да играете тежки игри, забавяне и лагове няма да има.

Max 1 е позициониран за гледане на дълготрайни филми по всяко време и навсякъде. Смартфонът може да се използва и като професионален инструмент по време на конференции. Когато имате бизнес среща, можете да покажете своята презентация с кликването на само един бутон. Компанията вече започна организацията на предварителните продажби на смартфона с вграден проектор Blackview Max 1.

 


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари