„Вие заслужавате повече“: HP предлага замяната на iPhone 7 на Windows флагмана Elite X3

6
90

HP стартира твърде оригинална акция за промоциране на флагманския смартфон Elite X3. Компанията предлага в рамките на програмата trade in, замяната на iPhone 7 със своя фирмен смартфон, работещ под управлението на Windows 10 Mobile.

HP анонсира акция, при която притежателите на Apple смартфони могат да получат ваучър с номинална цена 550 паунда (около $600). Той може да бъде използван за закупуването на топ-смартфона HP Elite X3, който може да замени персоналния компютър или лаптопа с помощта на своята док-станция.

Освен притежателите на iPhone 7, в тази програма могат да вземат участие и собствениците на iPhone 6s и iPhone 6s Plus, както и на Galaxy S7 и S7 edge. Могат да бъдат заменени и мобилните устройства на Microsoft — Lumia 950 и 950 XL.

В рамките на тази акция се предлагат солидни отстъпки. Притежателите на Phone 7, Samsung Galaxy S7 и S7 edge могат да получат смартфон от висок клас с Windows 10 и отстъпка до 500 паунда. Собствениците на iPhone 6s и Galaxy S6 Edge, заменили ги с Elite X3, получават отстъпка до 400 паунда. За iPhone 6 или Samsung Galaxy S6 отстъпката е до 300 паунда, а най-малка е отстъпката за Lumia 950 / 950 XL – 125 паунда.

Док станцията Desk Dock дава възможност за включването на монитор, клавиатура и мишка, към смартфона HP Elite X3, който по този начин може да се използва като PC или лаптоп.

Много важно уточнение в случая обаче е, че за съжаление в момента офертата на компанията е валидна само за Великобритания.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари