fbpx
0 C
София

Вижте всички нови емотикони в Android 11

Най-четени

Android 11 най-сетне е вече тук за всички, след като Google пусна публичната компилация на новата версия на мобилната операционна система за собствената си линия смартфони Pixel и нови бета компилации за различни модели телефони. Разбира се, най-новата актуализация на Android има много нови функции, но сега знаем една от новите истинските новости, които ще приковат вниманието на потребителите: над 100 нови емотикони.

Google въвежда общо 117 нови емотикони, взети от примерни изображения на Emoji 13.0 на Unicode. Освен това над 2000 съществуващи емотикони ще получат фейс лифтинг според информация от Emojipedia.

Сред новата колекция анимирани изображения са някои модицифирани версии на вече съществуващите емотикони, които служат за увеличаване на приобщаването – като множество полове и раси на емотиконите за хранещо се бебе, лице с воал, емотиконата за човек в смокинг и много други. Знамето на LGBT общността и новите емоджи от серията People Hugging също се присъединяват към редиците на емоджита в Android 11.

Какво е новото в емотиконите на Android?

Ето поглед към най-новите емотикони, които Emojipedia услужливо събра в изчерпателна публикация в социалната мрежа Twitter:

Сред новите емотикони влизат и някои по-причудливи концепции: ще получим стоически изглеждаща бяла мечка, емотикона наподобяваща птицата додо и домашна муха, която изглежда твърде щастлива. Черна котка, бизон, мамут, бобър, тюлен, бръмбар, хлебарка и червей допълват новите същества. Разбира се, съществуващите емотикони с животни също са претърпели обновяване, като някои от тях анимирано изглеждат значително по-приветливо за повечето хора, отколкото в реалния живот, като например очарователния скорпион, който също е замислен да бъде част от новата колекция емотикони.

С тези нови емотикони има забележима естетическа промяна. Въпреки че не можем да наречем повечето от тези лица, фигури и животни реалистични, те имат малко по-изчистен и минималистичен външен вид, който същевременно би се възприел положително от повечето хора.

Новите емотикони вече са част от колекцията на Android 11 и са достъпни за всички потребители, които актуализират устройствата си.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Azzz
Azzz
1 година

Гледайки втората снимка, ми се струва, че е дискриминация към бялата раса! Втората снимка е расистка и дискриминационна към бялата раса! Преобладава черното, а това е питискащо, расистко и дискриминационно към бялата раса! Защо насаждат това?! Ние белите също си търсим правата, които ни бяха отнети в тъмната посока!

Палеустиниец
Палеустиниец
1 година

50 нюанса сиво…

Нови ревюта

Подобни новини