Вижте дръзкия обир за хиляди долари от Apple Store посред бял ден

11
3219
Това, което се описва като „малко състояние“ от продукти на Apple, е било откраднато от безпощадна група и дръзка крадци, които грабнаха плячката си в средата на претъпкан Apple Store. Четиримата качулати разбойници взеха 26 артикула на стойност 27 000 долара само за секунди миналата събота. Магазинът, който е ограбен, беше този, разположен във Fashion Fair Mall във Фресно, щата Калифорния.

Запис от видео наблюдение, който можете да видите в горната част на тази статия, разкрива бързината на кражбата. Четирима мъже влизат в магазина на Apple, а купувачите замръзват в шок и ужас. Те хващат всичко, което могат и излизат от магазина. Полицията във Фресно съобщи, че сред откраднатите продукти са различни модели на iPhone, включително iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 и iPhone X. Телефоните, заедно с други откраднати стоки като MacBook модели, са прикрепени към маси за изложение. Но разбойниците успяха да изтръгнат продуктите от кабелите, използвани за закрепване на устройствата.

„Различни телефони iPhone, iPhone 6, iPhone 7 и 8, а дори и новият iPhone X бяха взети в тази масова кражба“, казва лейтенант Марк Хъдсън от полицията във Фресно.

Един клиент се опитва да блокира изхода, но бива съборен от един от разбойниците. Полицията твърди, че търси пет души, включително водач на колата за бягство, на възраст от 16 до 18 години. Полицията подозира, че бандата може да бъде отговорна за други кражби в района, в които са използвани същите тактики.

11
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
3 Отговори на коментарите
9 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
11 Автори на коментарите
TNTVasilevасдИмеХР исто Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кур в храстите
Кур в храстите

Добре, един ли не се намери да ги спъне, в това бързане даже няма да разберът кой е.

Really?
Really?

А за какво да ги спъва? Да си наемат охрана – не е като да са бедни.

Misho
Misho

Къде са американските екън герой от филмите? Как не се намери някой „патриот“, който да спре и накаже лошите, какво безобразие само 🙂
Поредното доказателство, че американски екшън филм и американският манталитет са противоположни величини.

радо
радо

нали могат да ги блокират първия път като се закачат за интернет

Като цяло за какво са им тези боклуци на мен лично не ми е ясно
Имам зад себе си 3-4 Ipada (никой от офиса не ги ще)

асд
асд

Еми дай ми ги на мене като не ги щете.
Ще ви черпя по едно хубаво уиски.

Админ
Админ

Толкова струва няколко секунди реклама по телевизията или популярна социална мрежа. Този обир направи далеч по успешна реклама колко „ценни“ са продуктите на Apple!

Oceanic815
Oceanic815

Абсолютно! А пък и изказването на лейтенантът „Различни телефони iPhone, iPhone 6, iPhone 7 и 8, а дори и новият iPhone X бяха взети в тази масова кражба“ звучи супер маркетингово 🙂 Особено „а дори и новият iPhone X“.
Хаха, толкова са ми елементарни…

ХР исто
ХР исто

в монтанския кауфланд е доста по-лесно да се краде

Име
Име

какви са тия мъже без топки…

Vasilev
Vasilev

Устройствта, които се продават в магазините на Ябълката се НЕИЗПОЛЗВАЕМИ извън магазина в, който се продава съответното устройство. Така, че обира е за точно 0.00 пари.
Точка по въпроса!!!

TNT
TNT

няма проблеми… сумата на откраднатите устройства ще бъде добавена към бъдещите такива и ябълката няма да е на загуба.
все пак има будали които ще дадат тия пари. 😀