Вижте как OUKITEL WP1 преминава 8 хард теста за водоустойчивост

0
358

Смартфоните на OUKITEL се много харесвани от потребителите заради мощните батерии, осигуряващи дълга автономна работа. Но откакто компанията започна да произвежда смартфони с тройна защита срещу неблагоприятните външни условия, феновете незабавно се увеличиха. Представеният наскоро модел WP1 не само има 5000 mAh батерия, но е и много добре защитен от прах, вода, вибрации и падане. Но като всеки нов смартфон на OUKITEL, той едва ли ще бъде добре приет без сериозни тестове и изпитания. Ето защо, специалистите на компанията направиха много тестове, като го заливаха и поставяха в най-различни течности, използвани в ежедневието.

WP1 бе поставян в няколко различни течности, използвани в ежедневието. Това са зехтин, соев сос, оцет, вино, Pepsi Cola, мляко, кафе, почистващи препарати. WP1 оцеля при всички хард тестове и продължава да работи без никакви проблеми. Смартфонът WP1 има защита от клас IP68 и може да издържа 30 минути във вода на дълбочина до 1,5 метра.

Освен заради добрата водоустойчивост, WP е очакван и заради своя добър хардуер. Телефонът има 5,5-инчов дисплей и е удобен за носене и ползване. Телефонът се базира на системата-върху-чипа MediaTek MT6763 с 8х процесорни ядра с тактова честота 2,0 GHz. Налични са 4 GB оперативна памет, а захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 5000 mAh с бързо 9V/2A зареждане. Поддържа се и 10 W безжично зареждане. Устройството работи под управлението на операционната система Android 8.1 Oreo. Харесва ли ви комбинацията от мощна батерия и водоустойчивост?


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за