Виж официалното видео с разопакования пълноекранен смартфон Bluboo D5

0
512

Със същия пълноекранен дизайн със съотношение на страните на дисплея 18:9, като в Xiaomi Mi Mix 2, смартфонът Bluboo D5 е по-евтината алтернатива на своя конкурент пет пъти. Това предизвика дискусия сред потребителите, някои от които твърдят, че е невъзможно, а някои решават да изчакат появата на подробности около апарата на компанията Bluboo.

Сега, когато Bluboo пусна видеоклип, посветен на разопаковането на Bluboo D5, всеки може по-конкретно да се запознае с устройството.

Както виждаме, Bluboo D5 е затворен в метален Unibody корпус със заоблени ъгли. Благодарение на съотношението на страните 18:9, въпреки че е голям 5,5-инчовия екран, смартфона изглежда доста компактен и приляга перфектно в ръката. Ъглите на заобления корпус са добре полирани и не само добавят към смартфона привлекателност, но и му осигуряват по-висока защита от нараняване при падане.

Защитен чрез трайно прозрачно стъкло Corning Gorilla 4, дисплеят е производство на JDI и с резолюция 1280 × 640 точки и предоставя яснота, детализазия и жива картина. На гърба на корпуса в средата се намира обектива на камерата и дактилоскопичния скенер с кръгла форма и еднаква големина с обектива. А златистият ръб на скенера придава на смартфона атрактивен външен вид.

Апаратът се отличава с хубав дизайн. Стандартният 3,5 мм аудио-жак се намира в горната част на ръба, а Micro-USB портът — в дъното, което позволява слушането на музика със слушалки по време на зареждане на устройството.

Както вече беше съобщено и по-рано, смартфонът ще бъде представен в две версии — с поддръжка на 4G – 3G-мрежи. 4G версията на Bluboo D5 има 3-GВ оперативна памет и флаш-памет с капацитет от 32 GВ. В 3G версията на смартфона, обемът на оперативната памет е 2 GВ, а на флаш-паметта — 16 GВ.

В комплекта са включени зарядно устройство, USB-кабел, прозрачен силиконов калъф, защитно фолио, кламер за извличане на тавата със SIM-картата, гаранционна карта и ръководство за потребителя. Цената на Bluboo D5 с този комплект е по-малко от $100, така че не е изненада, че той е наречен бюджетен вариант на Mi Mix 2.

Bluboo D5 ще се появи в продажба до началото на март.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за