Внимание!!! Обновлението до iOS 11.3 може да извади от строя вашия iPhone 8

8
1043

Собствениците на iPhone 8 са открили проблем, който може да възникне след обновление до операционната система iOS 11.3. Уточнява се, че след инсталирането на пакетния апдейт, съществува вероятност сензорния дисплей да спре да работи.

Появилият се проблем е забелязан при смартфоните, които са били със сменяни екрани, като замяната е правена от трети страни сервизни центрове, а не в официалните сервизи на Apple. Точна информация за мащаба на проблема все още няма, но вече се знае, че става въпрос за хиляди мобилни телефони.

От Apple по никакъв начин не са коментирали тази ситуация и остава непонятно, случайно ли възниква подобна ситуация или е част от добре обмислена стратегия на компанията. Не е изключено, това да е само софтуерна грешка, която ще бъде отстранена със следващия ъпдейт.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
3 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
8 Автори на коментарите
Davethe professorЕвреинmathurРадо1 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Някой може ли да ми обясни какво означава „апдейт“

AppDate
AppDate

От английски: AppDate. App е приложение, а Date е дата. Също може да означава и среща. В случая AppDate се има предвид среща за приложения предназначена за програмистите, с цел те (програмистите) да се запознаят с лица от женския род.

Радо1
Радо1

update – обновявам!

mathur
mathur

…..

азi
азi

Браво, след една седмица новината долетя и до Калдейта Ком…

Евреин
Евреин

Пише се “обновление”, питайте ме мен – евреина. Гоите си мразят собствения език и предпочитат чуждия за да скрият, че са от село или Перник. Тъпи гои!

the professor
the professor

той като умре телефона, каква файда че излезе ъпдейт. пък според мен това дето става е умишлено – нагризаните ябълки не искат неофициален сервиз да им се пречка (дисплея явно си има сериен номер и след смяната и ъпдейта, явно се прави проверка). сега тия с умрелите телефони ще трябва да идат в него и да си платят още 1 ремонт…

Dave
Dave

Честито на печелившите дето са платили четворно за подпирки за врата.