Внимание: iOS 6.1 води до загуба на обхвата от мобилните мрежи

1
99

Както знаете, на 28 януари тази година Apple пусна новата версия на мобилната си операционна система iOS с пореден номер 6.1. Тази актуализация сега е достъпна за изтегляне от всички собственици на устройствата iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S и iPhone 5, но притежателите на смартфона iPhone 4S не трябва да бързат с ъпдейта, тъй като това може да наруши нормалната работа на апарата им.

Британският мобилен оператор Vodafone UK съобщи, че някои собственици на iPhone 4S, които са обновили платформата iOS до версия 6.1, може да изпитват проблеми с достъпността на мрежата, което ще доведе до невъзможност за осъществяване на повиквания и изпращане на текстови съобщения, както и сърфиране в интернет. Проблемите с връзката са променливи и могат да се появят по всяко време. Подобни симптоми с iOS 6.1 в iPhone 4S са забелязани и от австрийските провайдери. Освен това, някои собственици на този модел твърдят, че новата версия на платформата на Apple бързо разрежда батерията на апарата.

Вече е известно, че компанията е готова с пускането на ъпдейта iOS 6.1.1 специално за iPhone 3GS, 4, 4S, 5, който изглежда, че е предназначен за решаване на проблема. Също така все още Apple не са коментирали официално проблема в iOS 6.1 за iPhone 4S.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари