Време е за LG G4 да бъде подложен на стрес тест

0
70

След като наскоро двойката флагмани на Samsung бе подложена за стрес тест и сега е ред на новия LG G4 да изтърпи бруталните манипулации, които му е подготвил YouTube потребителя TechRax, известен със своите тестове, които провежда от 2011 г.

В LG G4 има доста пластмаса, която по принцип не е толкова здрава, колкото метала, който Samsung вече използва. Понякога обаче сме ставали свидетели на това как пластмасата се оказва също толкова – че дори и повече – издръжлива. Въпреки това, в един подобен стрес тест най-голямо внимание се отделя на дисплея.

И така, как се представя LG G4? Не особено добре, но значително по-добре от своя предшественик.

Изпуснат настрани, той не понася кой знае колко щети с изключение на следи по поликарбонатния корпус. За щастие, дисплеят остава незасегнат. Положението обаче се променя значително, когато телефонът пада на лицевата си страна. Стъклото е напълно счупено и със сигурност ще изисква подмяна. Малко изненадващо дори луксозното кожено покритие пада доста лесно.

Относително добрата новина е, че дори в това състояние, екранът все още може да се използва. Подложен на подобно изпитание преди 10 месеца, LG G3 не успява да се измъкне толкова леко.

Разбира се, тези тестове съвсем не са част от „научните“ подходи, които се прилагат в лабораториите на производителите, но пък техният ежедневен характер ги прави по-сходни с реални ситуации.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за