През 2017 година главната особеност на Samsung стана безрамковият AMOLED екран с име Infinity Display, който видяхме в Galaxy S8, Galaxy S8+ и Galaxy Note 8. В края на годината към тях бяха добавени по-достъпните Galaxy A8 (2018) и Galaxy A8+ (2018) с дисплеи без странични рамки и съотношение на страните 18,5:9.

Samsung не възнамерява да се задоволи с постигнатото. Gizmochina съобщи, че вече всички нови смартфони на Samsung ще получат AMOLED екрани. Това са мобилните устройства и от трите фамилии телефони – Galaxy A, Galaxy C и Galaxy J. С други думи, абсолютно всеки нов смартфон на този производител, ще бъде оборудван с фирмения Infinity Display, заемащ почти цялата площ на предния панел.

Тази особеност ще направи смартфоните на Samsung много по-привлекателни за потребителите, понеже нито един друг производител не може да се похвали с подобно масово използване на OLED матрици. Навярно появата на Infinity Display и при нескъпите смартфони на компанията, ще окаже положително влияние върху тяхната популярност.

Към днешен ден позициите на Samsung леко се влошават, понеже той губи пазарни позиции, поради силната конкуренция от страна на китайските потребители.

Очаква се смартфоните от фамилиите Galaxy C и Galaxy J да бъдат представени през април-юни тази година.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
GalaxyNote8 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
GalaxyNote8
GalaxyNote8

Нормално най-добрите екрани на пазара сори LG