Всичко, което трябва да знаем за големия и издръжлив смартфон Blackview BV6100

0
687

Преди няколко дни Blackview представи своя нов хитов мобилен телефон BV6100. Той е известен като най-големият в света издръжлив телефон с 6,88-инчов ултра голям дисплей, който осигурява голямо визуално удоволствие. Освен това, BV6100 изглежда доста по-различно в сравнение с другите здрави телефони. Устройството е покрито от двете страни със закалено стъкло, а дизайнът му е много добър. Накратко, това е един дългоочакван смартфон, който заслужава внимание. Нека разгледаме по-подробно новия BV6100.

Много добро оборудване

Като смартфон с един от най-големите дисплеи в света, 6,88-инчовият екран на BV6100 предлага по-големи и по-ясни изображения и много по-удобно четене на електронни книги. Удоволствието от гледане на филми и от геймплея са на безпрецедентно високо ниво. Налична е и клавишна комбинация за разделяне на екрана специално за многозадачна работа. Освен това, работата с една ръка е много удобна.

За по-прецизно позициониране новият BV6100 може да приема сигналите на системите за сателитна навигация GPS, GLONASS, Beidou и Galileo 4. Това е първият издръжлив телефон с четири режима за позициониране, осигуряващи безпрецедентна точност на навигацията.

BV6100 поддържа всички функции на смартфоните от най-висок клас. Устройството работи под управлението на най-новата операционна система Android 9.0 Pie. Новата ОС поддържа основните алгоритми с елементи на изкуствен интелект и предлага удобни функции, като адаптивна консумация на енергия от батерията, управление с жестове, както и други удобни възможности за взаимодействие с телефона

Удобна работа на открито

BV6100 поддържа режим на подводни снимки, който ви позволява свободно да фотографирате под водата на неголяма дълбочина. Хидравличното налягане на водата не оказва влияние на този смартфон.

За безпроблемна работа навън, BV6100 разполага с мощна 5580 mAh батерия, която осигурява много дълга автономна работа дори при интензивни игри и дълго работно време, без да се притеснявате, че може да бъде изтощена. Тя осигурява 600 часа работа в режим на готовност.

Подобно на другите издръжливи смартфони на Blackview, новият BV6100 има три сертификата за защита – P68, IP69K и MIL-STD-810G. Това означава, че телефонът може да бъде потапян във вода на дълбочина до 1,5 метра, че издържа на силно запрашеност и падане от височина 1,5 метра. Смартфонът работи нормално в широки температурни граници – от -30 ℃ до +60 ℃.

Смартфонът е подходящ за официални събития

Външният вид на BV6100 е много по-добър от всички други издръжливи смартфони на пазара. Със своя стъклен дизайна на предния и задния панел и дебелина на корпуса едва 11,5 мм, BV6100 изглежда стилен и подходящ за офиси и различни официални събития и случаи. Телефонът има NFC модул, което е особено полезно за бърз обмен на данни и безжично разплащане.

Смартфонът BV6100 временно се предлага при промоционална цена $149,99. Не го изпускайте.

 


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за