Списание Forbes публикува изображения с финалния дизайн на смартфона iPhone 8. Forbes добавя, че това е вътрешна информация от Apple.

Представените компютърни рендери потвърждават появилата се неотдавна информация за дизайна на iPhone 8. Мобилното устройство ще има голям 5,8-инчов OLED дисплей. Предният панел на смартфона на практика няма да има никакви рамки, само в горната част ще има малък панел, на който са разположени предната камера, говорителя и сензорите.

Двойната основна камера на iPhone 8 ще бъде разположена вертикално, като това ще подобри работата с допълнената реалност. В долната част както досега бе известно, ще бъде поставен Lightning конектор, а не USB-C.

В изображенията на iPhone 8 не се виждат скенер за пръстови отпечатъци и бутон Home. Бутонът за включване от дясната страна е станал по-издължен. Според тази информация, Apple не е могла да интегрира Touch ID в дисплея и корпорацията е решила да вгради скенера в страничния бутон. Преди време подобно решение използваше Sony.

Това решение ще даде възможност на Apple да представи на пазара нов смартфон с безрамков дисплей и удобно разположен дактилоскопичен скенер.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за