В интернет изтекоха характеристики на смартфона HTC Kingdom

3
25

В глобалната мрежа изтекоха подробности за смартфона HTC Kingdom, който очевидно ще се появи на пазара под името HTC EVO Design 4G, или поне това ще бъде обозначението на версията за американския мобилен оператор Sprint. Ще припомним, че в линията EVO в момента влизат два модела смартфони – HTC EVO 4G и HTC EVO 3D, както и таблетът EVO View 4G.

Някои от характеристиките на новото устройство бяха открити в изтекъл в мрежата фирмуеър. Там е указано, че HTC Kingdom ще работи под управлението на операционната система Android 2.3.4 и ще бъде базиран на процесор Qualcomm Snapdragon S2 (MSM7x30) с тактова честота 1,2 GHz. Смартфонът ще поддържа клетъчните мрежи HSPA+, а във варианта за оператора Sprint очевидно ще получи поддръжка и на WiMAX.

В новото мобилно устройство са предвидени 4-инчов сензорен дисплей с резолюция 540 х 960 пиксела (според други данни обаче сензорният дисплей ще бъде 4,3-инчов), 768 MB оперативна памет, 5-мегапикселова камера на задния панел и 1,3-мегапикселова – на предния, както и безжични адаптери Bluetooth 3.0 и Wi-Fi 802.11 b/g/n. Напълно е възможно официалният анонс на HTC Kingdom да се състои на 1 септември в рамките на изложението IFA, макар да не е изключено за тогава да е планирано обявяване и на други модели.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
wustenfuchs
wustenfuchs

768MB тове по-бързо от компютъра ми o.O

Naminator_X_
Naminator_X_

Ти с правец ли си ? :O

CrazyLover
CrazyLover

Ст.Стефанов Това да не е Бременна Жена на Която да и Изтичат Водите Бре Преди Да Роди Бебенце?? 😀 Я Се Оправи Малко Изтекоха,Изтекоха в Кой Канал,Река,Море или Океан Изтокоха а? :speak: В Кой Век Живееш Няма ли други Думи за теб а? 🙂