В интернет се появиха снимки на смартфона Motorola Droid HD

0
17

Ресурсът Engadget публикува снимки на неанонсирания до момента смартфон Motorola Droid HD, работещ под управлението на операционната система Android 2.3 Gingerbread. На някои от тях той е запечатан заедно с друг модел на американската компания – Motorola Droid Bionic, който беше анонсиран през януари, но до момента така и не се е появил в продажба.

Както се вижда, Motorola Droid HD представлява тънък безклавиатурен моноблок с голям сензорен екран.

Предполага се, че моделът е оборудван с 4,5-инчов дисплей с резолюция 960 х 540 или дори 1280 х 720 пиксела. Новият продукт на Motorola най-вероятно е задвижван от двуядрен процесор TI OMAP 4430 с тактова честота 1 GHz.

Motorola Droid HD е получил 8-мегапикселова камера с автофокус, светодиодна светкавица и възможност за заснемане на видео с резолюция 1080p. Смартфонът е оборудван с портове microUSB и microHDMI. Слотовете за SIM картата и картата с памет във формат microSD са разположени на десния страничен панел на апарата.

Както отбелязват от Engadget, моделът е много тънък. Дебелината на корпуса на Droid HD вероятно няма да превишава 9 милиметра. Очаква се официалният анонс на Motorola Droid HD да се състои още през този месец или най-късно през септември.

Данни за предполагаемата ориентировъчна цена, на която ще се продава новият продукт, не се съобщават.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за