На китайския пазар се появи безрамковият смартфон iPhone 8, но това съвсем не е моделът, който очакваха да видят потенциалните купувачи. Това всъщност е китайско устройство, базирано на слуховете и снимките на реалния iPhone 8.

В края на тази седмица в китайските магазини се появи смартфонът iPhone 8 със стилен метален корпус и безрамков екран. На гърба на това мобилно устройство е поставен логотипа на Apple, при това заедно със скенер за пръстови отпечатъци и вертикална двойна камера. Преди излизането на този смартфон на пазара се появи видео с неговата демонстрация. Много потребители решиха, че това е някакъв прототип на оригинала, но се оказа, че Apple няма никакво отношение към това устройство.

Смартфонът е създаден от китайски специалисти и маркетолози, решили да направят малко пари на гърба на оригиналния iPhone 8. Купувачите не се смущават, че устройството няма никакво отношение към оригиналния смартфон. По принцип, китайският пазар позитивно реагира на появата на подобни копия и клонинги.

Няма информация за техническите характеристики и само се казва, че се използва IPS дисплей и операционната система Android. Напълно е възможно да бъде образувано съдебно дело от страна на Apple, за незаконното използване на нейния бранд.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
......
......

На снимката не е IPhone, а LeEco, за модел ще Ви излъжа.