В Мрежата се появиха снимки на стъклото за iPhone 6

4
8
Тъй като макетите на iPhone 6 не показват точно как ще изглежда самия смартфон, трябва да погледнем към „оригиналните“ компоненти на устройството, които са далеч по-интересни. Чуждестранните медии ни запознаха с поредния информационен теч: в интернет се появиха снимки, на които вероятно се вижда стъклото, покриващо дисплея на предстоящия смартфон.


При сравнението със стъклото за iPhone 5S: става ясно, че това на снимката е малко по-голямо и извито в долната си част (определящо се по характерния блясък). Това потвърждава слуховете, получени от Bloomberg, че дисплеят на новия апарат ще бъде леко извит (за извит дисплей вчера спомена и вестникът Nikkei).


Нека не забравяме, че масовото производство на iPhone 6 трябва да започне след няколко седмици, което означава, че информационните течове ще зачестят: най-вероятното е, че още преди устройството да е представено официално, ние знаем за него почти всичко. Така, че ако Apple все още се надява да изненада потребителите е необходимо да наблегне значително на секретността през следващите няколко месеца – именно толкова остава преди очакваното представяне на новия апарат.


Между другото, по-наблюдателните от вас може би са забелязали, че за предстоящия 5.5-инчов iPhone 6 се знае много по-малко, което изглежда дори леко подозрително …

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
EvolutionnkyrylLost™Kabelat Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Evolutionn
Evolutionn

Бъдеща новина – в мрежата се появиха снимки на земята, от която ще бъде изкопана рудата за направата на металната част на бъдещият iPhone X.

kyryl
kyryl

Журналистите стават банални. Може би не осъзнават как ги манипулират чуждите медии, от които преписват статиите си.

пс Към нашите преписвачи: ТОВА НЕ Е НОВИНА, ТОВА Е ПОДГРЯВАЩА РЕКЛАМА ЗА НОВИЯ …..!

Lost™
Lost™

Сектанти 😉

Kabelat
Kabelat

Нещо не му виждам къде ще са му сензорите на това.