Наскоро излезе нова реклама на автомобилните гуми Michelin, в която за малко се появява тайнствен смартфон с модния към днешен ден безрамков дизайн и без никакви бутони под екрана. Предполага се, че този тайнствен герой от видеото е смартфонът на компанията Essential Products, оглавяван от създателя на операционната система Android.

В клипа, смартфонът се появява на седмата секунда.

В това видео смартфонът е поставен в защитен калъф. Първото, което се забелязва, е големият дисплей, заемащ целия преден панел. В съответствие с най-новите модни тенденции устройството не само няма рамки, но и каквито и да е хардуерни бутони под екрана. Долната рамка на дисплея се различава от другите три, но нейната дебелина е минимална.

Интересен е корпусът на този смартфон, който само в горната си част има закръглени ъгли. Анализаторите посочват това като доказателство, че това не е Xiaomi Mi Mix 2. А от друга страна, показаната ивица под екрана на дисплея показва, че това не е и Sharp Aquos Crystal.

Ракурсът е само един и няма как пълноценно да се разгледа дизайна на смартфона, но мобилното устройство очевидно прилича на смартфона, показан миналия месец от Анди Рубин.

В показаното устройство могат да се забележат вдлъбнатини в долната част на корпуса, може би предназначени за USB Type-C порт, стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо и говорители.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
Коментатор Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Коментатор
Коментатор

Те хората вече ги произвеждат и продават с този дизайн (за справка S8, посоченият Xiaomi, но предният модел от миналата година Mi Mix, може би и други), а те седнали тепърва да ми показват концепция…