В петата бета-версия на iOS 12 бяха открити споменавания на статута две SIM-карти. Това означава, че новата версия на iOS ще поддържа двусимови смартфони.

Смартфоните с две SIM-карти не са популярни в САЩ, поради което може би компанията Apple все още не ги е пуснала. Въпреки това, те много добре се продават в някои други страни по света. Поддръжката на две SIM — един от основните фактори при избора на смартфон, включително и в нашата страна.

Като правило, двете SIM-карти традиционно се поддържат от смартфоните, създадени и сглобени в Китай, но към производството на подобни апарати в последните години се приспособиха дори и по-известните марки, като Samsung, Sony, LG и HTC. Apple все още стои настрана и пропуска значителен дял от пазара. Освен това, сега поддръжката на две SIM в iPhone — най-ясният признак за фалшифициране.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Rеvolution
Rеvolution
3 години

Реторградна екстра породена от ограничения наложени от мобилните оператори. Apple трябваше да ги натиснат тия вместо това да наложат еSim, какви са тия пластмасови карти в дигиталната ера!

Американец
Американец
Отговор на  Rеvolution
3 години

Съгласен, с това трябва и да се „натиснат“ и мнозинството от комунизирани Българи, комуноиди, които живят в миналото и са неконкурентни на настоящито, непроизводителни и изключително назадничеви субекти без индивидуалност и копнеж за елементарна свабода, а единствено хейтърстване.

SLAYER
SLAYER
3 години

По скоро ще поддържа както стандартни SIM така и eSIM. Дали ще работят едновременно, това е друга тема но едва ли.