В своята нова реклама Google акцентира върху камерата на Pixel 4

3
871

Google стартира рекламна кампания, посветена на предстоящия анонс на флагманските смартфони Pixel 4 и Pixel 4 XL. Слоганът на кампанията е „Снимай като професионалист“ (Shoot Like a Pro). Първият рекламен клип разказва историята на истинско момиче, което използва смартфон Pixel от ново поколение за решаването на своите творчески задачи и за да запълва своя Instagram акаунт с нови фотографии.

Според думите й, нейният стар смартфон не е можел да прави качествени снимки. Но всичко се е променило след като започва да използва мобилен телефон Pixel. Тя е във възторг от снимките, които прави камерата на този смартфон, а нейните приятели искрено са на мнение, че всичките снимки, показани в Instagram, са направени с помощта на професионален фотоапарат. Момичето просто е влюбено в този смартфон и особено от неговия уникален нощен режим.

Възхитата на момичето е от камерата на смартфона Google Pixel 4 или Google Pixel 4 XL, които имат оптични сензори Sony IMX363 с резолюция 12,2 МР и Sony IMX481 с разделителна способност 16 МР и оптично увеличение на изображението без загуби.

Към днешен ден е известно, че новият Pixel 4 е оборудван с OLED дисплей и се базира на системата върху чипа Snapdragon 855. Телефонът може да се управлява чрез жестове и има триизмерна система за разпознаване на лицето, с помощта на която се отключва мобилното устройство. Да си припомним, че анонсът на четвъртото поколение смартфони Pixel е обявено за 15 октомври.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари