В социалната мрежа Weibo се появи официална страница на смартфоните Nokia

0
98

Навярно всички вече знаят, че лиценза за производството на смартфоните Nokia бе закупен от компанията HMD Global. Лицензът е закупен за срок от 10 години и действа в целия свят, освен в Япония.

HMD Global заедно с Foxconn Technology закупиха за $350 милион активите на тайванската дъщерна компания на Microsoft, която се занимава с продажбата и разпространението на устройствата Lumia в Азия. Заедно с тази покупка бе закупена и уеб-страницата на Microsoft Lumia в китайската социална мрежа Weibo, която неотдавна бе преименувана в Nokia phones.

Въпреки че името на страницата бе променено, фоновото изображение е същият смартфон Lumia. Много анализатори считат, че промените в уеб-страницата ще стават постепенно, за да не се объркат потребителите. Очаква се всички промени да бъдат направени с излизането на новите нокии на пазара.

Да си припомним, че в уеб-пространството се появи немалко неофициална информация за няколко различни устройства Nokia. Това бяха Nokia C1, Nokia D1C, Nokia Z2 Plus и Nokia E1. А неотдавна в Китай бе сертифициран смартфон Nokia с кодово име TA-1000. Сега всички очакват официалния анонс на новите смартфони Nokia.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари