В Geekbench се появи нов флагман на Nubia със SoC Snapdragon 888

0
337

След официалното представяне на флагманския чип Qualcomm Snapdragon 888 редица производители на мобилни устройства побързаха да обявят, че ще предложат свои смартфони базирани на него. Първата компания, която представи на пазара флагмански мобилен телефон със Snapdragon 888 бе Xiaomi. Това изглежда раздразни другите производители.

Nubia, която навремето бе част от ZTE, също реши да напомни за себе си. Според редица технологични медии, китайската компания подготвя нов флагман от серията Z. Досега нямаше никаква информация за това мобилно устройство, но днес се появиха нови данни.

В сайта на популярния бенчмарк Geekbench се появи смартфон на Nubia с производствен индекс NX669J, който се базира на системата върху чипа Snapdragon 888. Телефонът има 8 GB оперативна памет, поне 128 GB флаш диск и работи под управлението на операционната система Android 11.

Вижда се, че при едноядрените тестове новото мобилно устройство демонстрира 1004 точки, а при многоядрените – 3306 точки. Може да се каже че резултатите са много добри.

Nubia официално потвърди че ще представи на пазара флагман, базиран на чипа Snapdragon 888, но само за фамилията смартфони Z. Но според появилата се неофициална информация, NX669J е един от смартфоните на геймърската серия Red Magic и по-точно следващия Red Magic 6. Каква е истината очакваме да разберем до края на тази седмица.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари