Смартфоните за игри все още се смятат за доста нишов продукт, но изглежда, че производителите започват да ги разпространяват по целия свят. Republic of Gamers на ASUS наскоро се появи на международните пазари, включително и в САЩ. Сега и Xiaomi изглежда е готова да направи същото (без пазара в САЩ). Страницата, посветена на Black Shark, отбелязва, че апаратът ще се появи в Европа през идните дни. За съжаление, има реален шанс това да не е гейминг телефонът, който потребителите са очаквали.

Xiaomi вече има два гейминг телефона в своето CV. Първият – Black Shark – и наскоро обявения Black Shark Helo. До известна степен последният е може би това, към което Xiaomi се стремеше от самото начало. Но не това ще получат европейските потребители.

Вместо това, те ще имат съмнителната част да купят първия Black Shark, който не е чак толкова лош, като се замислим. Телефонът е снабден със Snapdragon 845 чипсет, 6 или 8 GB RAM, 64 или 128 GB място за съхранение. Екранът е 5,99 инча, имаме и двойна 12 MP и 20 MP камери на гърба. Освен това получавате по избор и единичен контролер за физическа игра.

Това, което купувачите няма да получат, е опцията от 10 GB RAM, която идва само с версията Helo, нито двойните контролери, достъни отново само за нея.

Tелефонът ще се появи на пазара на 16 ноември. Xiaomi все още не е обявила местните цени, но цената, на която се продава в Китай, се равнява на приблизително 380 EUR.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
4 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
drakesП.Б.AxOxблябля Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
блябля
блябля

На кой му трябват 10 гиги рам за тел, това няма какво да го натовари на такова ниво. Всичко това е маркетинг, нищо различно от това!

П.Б.
П.Б.

Многото рам са критични за ползването на бъдещото 5G. 10гб рам ще са станат стандарт за всички телефони в момента, в който 5G се пусне масово в Европа, Северна Америка и Азия. То и в момента го има, но е експериментално и почти няма устройства, които да го поддържат.

AxOx
AxOx

До П.Б. – 5G е мрежови стандарт и няма нищо общо с количеството памет.
Честота на прадаване е различна тук , а ако има нужда от архивиране на данни в протокола, това е процесор/чип който не му трябва достъп до паметта.

П.Б.
П.Б.

Не съм много наясно с технологията, но доколкото съм чел многото рам при телефоните е необходима за буфер при стриймване на видео + AI да работят едновременно.

drakes
drakes

Мазало, мазало бате. http://www.mypearsonstore.com/bookstore/structured-computer-organization-9780132916523
Горния линк ще е от огромна полза за теб 🙂