Преди три дни в САЩ, Европа и Индия стартираха официалните продажби на флагманския смартфон OnePlus 5T, анонсиран в средата на месеца.

Да си припомним, че този смартфон има най-съвременен хардуер – 6,01-инчов AMOLED екран, процесор Snapdragon 835, 6/8 GB оперативна памет, 64/128 GB флаш-диск, 20 МР основна и 16 МР предна камера, 3000 mAh батерия с бързото зареждане Dash Charge.

Няколко дни след началото на продажбите OnePlus реши да сподели големия успех на новия телефон. Производителят заслужено се похвали, че хората от целия свят са се наредили на километрични опашки пред магазините, за да закупят OnePlus 5T, който много се харесва със своя дизайн, мощен хардуер и сравнително ниска цена. Конкретни числа не бяха обявени, а OnePlus само каза, че новият смартфон през първите 6 часа от началото на продажбите е най-добре продаван от всички други устройства на OnePlus.

Показани са и няколко снимки на големите опашки в Индия, САЩ и Европа.

Очевидно е, че компанията OnePlus се развива много добре и конкуренцията не дооценява нейния потенциал.

В САЩ, смартфонът OnePlus 5 може да бъде закупен за $499 (6/64 GB) и $559 (8/128 GB). В Европа цените са съответно 499 евро и 559 евро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

3 коментара за "Гигантски опашки за закупуването на OnePlus 5T"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка