Главният „убиец“ на iPhone X бе купен от смешен брой купувачи

3
1575

Компанията Essential през май тази година представи на света своя първи смартфон PH-1, който трябваше да се появи в продажба до края на юни, но в крайна сметка, поради неясни проблеми, първите купувачи го получиха чак през септември, т.е. 2-3 месеца след обещания срок.

Днес стана известно, че главният „убиец“ на iPhone X е бил купен от смешен брой купувачи, така че може да се говори за пълен неуспех на флагманския Essential Phone, оборудван с 8-ядрения процесор Snapdragon 835. Журналисти са разбрали, че общият брой на потребителите на смартфона PH-1 е само малко повече от 50 хиляди души.

Ако сега отидете в магазина Google Play и погледнете информацията за приложението Camera от компанията Essential Products, тогава може да откриете появилия се стикер за това, че тази програма е свалена от 50 000 души. Журналистите твърдят, че преди няколко дни, този бадж е липсвал, а това означава, че точно толкова от хората в света сега са притежатели на това мобилно устройство.

Приложението Camera от Essential Products от магазина Google Play може да се свали единствено от смартфона PH-1, така че данните са абсолютно точни и честни. От провалът на това мобилно устройство не можа да го спаси дори и двойно намалената официална цена, благодарение на която вече може да се купи апарата за $499. Дори и за толкова ниска цена, този смартфон все още никой не го купува. Очевидно е, че така и ще приключи съдбата на главния „убиец“ на iPhone X, който се оказа на никого ненужен.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари