Продажбите на смартфона OUKITEL K6 в целия свят ще започнат на 25-ти декември, на Коледа. Като един хубав коледен подарък от страна на OUKITEL, новият телефон ще донесе нещо, което другите нямат. OUKITEL K6 е единственият смартфон с процесор Helio P23 и NFC функционалност. Клипът по-долу показва работата на NFC модула:

С помощта на NFC функционалността, OUKITEL K6 е много удобен за ежедневна работа, даваща достъп до удобни възможности като трансфер на пари между мобилни устройства, закупуване на билети и още много други. Поддържат се следните основни функции:

  • Докоснете и преминете. Много удобно за преминаване в метрото и други охранявани места. Просто съхранете билета или паролата в K6 и доближете смартфона до четеца.
  • Докоснете и платете. K6 може да потвърждава плащането при използването на POS устройства.
  • Докоснете и се свържете. Два смартфона с NFC модули могат лесно да прехвърлят данни, музика, снимки и контакти.
  • Докоснете и прочетете. Поставете K6 близо до публично интелигентно устройство с NFC и заредете например, транспортната информация.
  • Докоснете и изтеглете. Можете да изтегляте и получавате информация чрез GPRS, която след това да използвате за плащане и входен контрол.

Конфигурацията на OUKITEL K6 включва процесор Helio P23, 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск, 6300 mAh батерия, четири камери – двойна основна камера с резолюция 21+8 МР, двойна предна камера с резолюция 13+8 МР, FHD 18:9 безрамков дисплей. Устройството работи под управлението на операционната система Android 7.1.1 и разполага със скенер за пръстови отпечатъци и лицево разпознаване.

OUKITEL оторизира магазина Banggood.com да стартира продажбите на OUKITEL K6 в световен мащаб. Цената на смартфона е $269,99, но чрез абонамент в официалния сайт на OUKITEL можете да я намалите до $199 за първите 3000 устройства.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари