Гъвкавият смартфон от брата на Пабло Ескобар се оказа Samsung Galaxy Fold

9
2696

В началото на месец декември миналата година Роберто Ескобар, брат на скандално известния наркобарон Пабло Ескобар, представи сгъваемия смартфон с гъвкав екран Escobar Fold 1. След два месеца предприемчивият бизнесмен представи второто поколение на това мобилно устройство, което се оказа… преопакован Samsung Galaxy Fold, но с къде по-хуманна цена.

Един от късметлиите, получил Escobar Fold 2 публикува клип,в който се показва разопаковането на устройството. Интересно е, че в кутийката е поставено писмо лично от Роберто Ескобар със следния текст:

„Благодарности за купуването на смартфона Fold 2!

Радвам се, че ни открихте. Вие сте един от 1000-та купувача, които са побрани случайно за получаването на смартфона Fold 2. Ще сме благодарни, ако разкажете на своите приятели, роднини и познати за тази много удачна сделка.

Escobar Fold 2 е Samsung Galaxy Fold, който сме купили от ритейлърите, които не са успели да продадат това устройство. Във връзка с това, навярно разбирате, че това устройство няма как да има официалната гаранция на Samsung и то не може да бъде препродадено от името на друг бранд.

Ние даваме 1 година гаранция на нашия смартфон и за нея отговаря компанията Pablo Phone Ltd. Ако нещо се повреди, ние ще го подменим. Естествено, ако в него попадне вода, гаранцията не важи. Този модел няма защита от вода.

Благодарим ви още веднъж! Вашите приятели от Колумбия. Дон Роберто Ескобар“.

Да добавим, че цената, на която Роберто Ескобар предлага Fold 2 е на практика пет пъти по-ниска от тази на оригиналния Samsung Galaxy Fold – само $399.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари