„Гънките са нещо нормално“ – Motorola представи видео инструкция за сгъваемия RAZR (2019)

1
2747

Точно както бе планирано, на 26 януари брандът Motorola, който е собственост на китайската компания Lenovo, стартира предварителните продажби на легендарния сгъваем смартфон Motorola Razr с гъвкав екран. Новото мобилно устройство е с цена $1500 и засега се продава само в САЩ от мобилния оператор Verizon. Масовите продажби стартират на 6 февруари и малко след това се очаква новият смартфон да излезе и в Европа.

Едновременно с това Motorola публикува и серия от шест клипа, които показват особеностите на новите мобилни устройства. Може би най-интересният клип е видеото с препоръките за използването и грижата за сгъваемия смартфон с гъвкав екран. Навремето аналогично видео представи Samsung за своя модел Galaxy Fold.

В този клип Motorola призовава бъдещите притежатели на сгъваемия смартфон да бъдат много грижливи. Производителят препоръчва Motorola Razr да се пази от влага и ако бъде навлажнен, да бъде изсушен със суха материя. Не се препоръчва той да бъде държан на едно място с остри предмети и не бива да се поставя протектор. И още, устройството трябва да се носи сгънато, за да бъде екранът добре защитен.

Motorola казва още, че тактилните неравности и гънката, която може да се появи по-късно, са нещо нормално. В началото никакви гънки няма да има, но след многократното разгъване и сгъване на смартфона, в мястото на сгъване може да се появи гънка.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
той
той

Проблема е, че сега хората много по- често посягат към телефона, докато преди се ползваха само за обаждания и не знам колко ще е удобно да се сгъва. Иначе е готин…