Анонсът на новите флагмански смартфони Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ е обявен за 25 февруари – само след 2 дни.

Очаква се новите телефони да имат мощен хардуер – процесор Exynos 9810 и 4 или 6 GB оперативна памет, а може би най-характерната особеност е основната камера с променлива бленда, която може да осигури естественото размиване за задния фон.

Днес уеб-изданието SamMobile съобщи, че предварителните поръчки за закупуването на Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ ще стартират на 28 февруари – тоест, малко след официалния анонс на голямото изложение MWC 2018 в Барселона. Според тази информация, продажбите на новите мобилни устройства ще започнат на 16 март, при това не само във фирмените магазини на производителя, но и в различните онлайн магазини.

Миналогодишните флагмани Galaxy S8 и Galaxy S8+ бяха показани на широката публика на 29 март 2017 година, а тяхната продажба стартира след месец – на 28 април. По всичко личи, че тази година Samsung се е приготвил по-добре и по този начин повече ще заинтересува потенциалните купувачи.

Всичко изброено досега важи само за пазара на Южна Корея – местния пазар на Samsung. Ако сравним с миналата година, в Европа новите смартфони трябва да се появят месец след Южна Корея.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
радоGalaxyNote8Димитър Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
GalaxyNote8
GalaxyNote8

Чакаме с нетърпение убиеца и на таз годишните айфонки

Димитър
Димитър

На 13 Март Виваком започват продажбите. Явно тази година те платиха няколко милиона пред останалите за да продават първоначално 2 седмици само те.

GalaxyNote8
GalaxyNote8

От вивател нищо никога

радо
радо

Вече се знае че ще е 2 бона, и от там нататък и свирки да прави не ме интересува