fbpx
11.7 C
София

Два начина за отключване телефоните на Samsung при забравена парола

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Новинар. Увличам се от съвременни технологии, информационна безопасност, спорт, наука и изкуствен интелект.

Тук ще се научите как можете да отключите смартфон на Samsung при забравена парола, при това без да губите данни и без нулиране до фабричните настройки.

Понякога автоматичното заключване на екрана на смартфона може сериозно да ни стресне, особено ако сме забравили паролата за неговото отключване. А ако се опитате да отключите мобилен телефон на Samsung при забравена парола и прибегнете до нулиране на фабричните настройки, всичко което ще получите е малък програмен прозорец, от който можете да получите само последния синхронизиран Google акаунт. За да избегнете всички тези неособено добри сценарии сме подготвили ръководство, което показва по какъв начин можете да отключите смартфон на Samsung при забравена парола без обаче да се прибягва до нулиране до фабричните настройки и без загуба на данни. Нека да започваме!

Първи начин. Отключване на смартфон на Samsung при забравена парола без загуба на данните

Софтуерният инструмент Find My Mobile е истински спасител за мобилните телефони на Samsung при заключен екран, откраднат смартфон и т.н., който е безплатен за използване. Направете следните стъпки, за да отключите мобилен телефон на Samsung без да губите данни:

 •  Влезте в уеб сайта на Find My Mobile (findmymobile.samsung.com).
 • Кликнете върху бутона Sign in и въведете идентификационните данни за акаунта на Samsung, като те трябва да са същите като синхронизирания във вашия заключен телефон
 • Ако този акаунт е свързан с няколко мобилни устройства, изберете кой точно телефон трябва да отключите от повилият се в лявата страна списък. Изберете иконката Unlock от десния панел и кликнете върху Unlock в изскачащия прозорец, за да продължите
 • Въведете отново паролата за акаунта на Samsung. След това кликнете върху иконката Wipe, за да отмените заключването на екрана

Ако сте забравили данните си за акаунта на Samsung и не сте успели да отключите своя смартфон, има и други начини, които ще опишем по-долу.

Втори начин: премахване на паролата на смартфон на Samsung с помощта на UnlockGo (Android)

Нека да разгледаме приложението iToolab UnlockGo за ОС Android, което ефикасно премахва заключването на екрана без да изисква въвеждането на парола или на биометрични данни. Този програмен инструмент е един от отговорите на въпроса „Как да да премахна паролата от мобилен смартфон на Samsung?“. Освен това, ако имате заключен от Google телефон, можете да използвате приложението Samsung FRP Bypass, което ще премахне вашия Google акаунт след около 3 минути. По този начин можете да спестите време и много по-бързо да получите до своя смартфон.

UnlockGo (Android) ще отключи екрана за заключение Android смартфон и още:
 • Премахва всички видове заключвания на екрана при смартфоните на Samsung
 • Samsung FRP Bypass заобикаля заключването на Android версии от 5 до 12
 • Налична е опция за нулиране до фабричните настройки само с един клик. Важи за смартфоните и таблетите на Samsung
 • Отключване на по-ранните смартфони на Samsung без загуба на данни и без нулиране
 • Не са необходими пароли, Google акаунти и сложни технически умения
 • Има възможност и за отключването на популярните масови Android смартфони

Ето как можете да отключите смартфон на Samsung, обяснено стъпка по стъпка

 

Първа стъпка: изтеглете iToolab UnlockGo (Android) на вашето PC или Mac и стартирайте програмата. Изберете опцията за отключване смартфоните на Samsung (Android 12) от програмния прозорец с име Unlock Screen Lock.

Android Unlocker - UnlockGo (Android)
Android Unlocker – UnlockGo (Android)

 

One-click unlock Samsung using UnlockGo Android
Отключване само с един клик

Втора стъпка: Сега просто трябва да следвате стъпките, които се показват на екрана и да кликнете върху Unlock, за да продължите

unlockgo-android-remove-samsung-password
Отключване на смартфон на Samsung без нулиране до заводските настройки

Трета стъпка: След известно време вашият смартфон на Samsung автоматично ще се рестартира и ще получите пълен достъп до мобилния телефон.

Предложения и абонаменти с намалени цени

UnlockGo (Android) има най-добрите месечни, годишни и бизнес абонаменти, които осигуряват максимални възможности дори и при съвсем малък бюджет. Ако предложените оферти не са ви изгодни, UnlockGo може да ви ги персонализира в зависимост от вашите нужди.

Насладете се на невероятните възможности и функции на UnlockGo (Android) с коледния електронен купон с код XMAS05, който осигурява до 70% отстъпка от цената и важи само до 15-ти януари 2023 година. Предложението е само за вас, така че не го изпускайте!

Бонус съвет: отключване на смартфон на Samsung след нулиране, но без да е необходим акаунт на Google

Когато вашият Android смартфон има някаква неизправност и увисне, когато приложенията започнат да реагират неадекватно или сте забравили паролата си, първата опция обикновено е нулиране до фабричните настройки. Но ако опитате да направите този ресет без да премахвате своя Google акаунт, ще се активира Factory Reset Protection (FRP). Следният съвет може да ви спаси.

Без значение с коя версия на Android използвате – от 5 до новата 12, програмният инструмент Samsung FRP на UnlockGo за Android дава възможност да заобиколите тази функция и незабавно да получите целия достъп до своя телефон. Нека да погледнем как работи това:

И тук стъпките са няколко:

Първа стъпка: Свържете вашия мобилен смартфон на Samsung към персонален компютър с помощта на USB кабел. Стартирайте UnlockGo (Android) и изберете опцията Remove Google Lock (FRP) от началния екран. Кликнете върху Start.

 remove-google-lock-unlockgo-android
Заобикаляне функцията за заключване на Google с помощта на UnlockGo (Android)

Втора стъпка: за бързото премахване на защитната FRP функция изберете опцията All Android versions и след това кликнете върху бутона Next.

unlockgo-android-bypass-samsung-frp-all-models
Заобикаляне на FRP

Трета стъпка: сега просто изчакайте малко и ще излезе изскачащ прозорец. Тук трябва да въведете тайния код, който ви дава възможност да получите достъп до скритото меню за диагностика на Samsung. Малко след това UnlockGo (Android) ще ви даде възможност да включите режима USB debugging за отстраняване на различни типове грешки във вашия мобилен телефон на Samsung.

unlockgo-android-bypass-frp-from-diagnostics-menu
Диагностичното меню

Четвърта стъпка: след като влезете в режима за настройки чрез USB порта, функцията за проверка на Google акаунта ще бъде заобиколена, а мобилното устройство на Samsung нормално ще се рестартира

Забравената парола на Samsung вече не е проблем

Забравените пароли за устройствата на Samsung или PIN кода за Android може да се окажат сериозен проблем за начинаещите и неопитните потребители. Едва ли искате да губите твърде много време за търсене на най-подходящите методи и инструменти, които заобикалят заключването на екрана и FRP.

UnlockGo за Android трябва да е на първо място в списъка ви, когато ви се наложи да правите следното:

 • Да отключите заключения екран и да премахнете паролите
 • Да върнете към всички начални фабрични настройки на телефона или таблета на Samsung преди неговата продажба
 • Бързо да заобиколите проверката за Google акаунт

Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини