Два нови Moto мода идват за Lenovo Moto Z

0
53

За разлика от LG, концепцията за модулност на Motorola и Lenovo бе добре приета от публиката. Сега се подготвят два нови модула за Moto Z серията смартфони (Moto Z/Z Force/Z Play). Единият от тях е голяма батерия Morphie Juice Pack и Incipio док за автомобил.

dseifert_moto_mods_incipio_mophie_7

Morphie Juice Pack батерията е по-голяма от предишната версия и има капацитет от 3000 mAh и според Motorola удължава автономната работа с до %60. Монтиран е светещ диод за индикация на батерията и си има отделен USB тип-С порт, така че може да се зарежда, без да е включена към смартфона. Всичко това се продава на цена от $79,99.

dseifert_moto_mods_incipio_mophie_5

Автомобилният док на Incipio е по-евтин – $64,99. При монтаж телефонът може да се зарежда и да се свързва с аудиосистемата на автомобила посредством 3,5 милиметрово гнездо. Той се залавя за решетката на климатика и се позиционира хоризонтално или вертикално. Когато устройството е монтирано, автоматично се отваря Android Auto с по-безопасен интерфейс при шофиране.

Новите модули ще се доставят на поръчалите в близко бъдеще (Morphie батерията вече може да се поръча от Verizon). Освен това Motorola планира да пусне още „модове“ през 2017-та година в сравнение с тази, или приблизително по четири на тримесечие. В Indiegogo вече тече кампания, която ще подкрепи производството на модули и ще се закрие през януари.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за