В края на януари – началото на февруари се очаква да бъдат представени новите смартфони на Nokia, главният от които ще бъде Nokia 9.

Това е истински флагман, който ще има не само безрамков екран, но и най-съвременния хардуер. Днес специалистите на TechRadar публикуваха своя анализ на приложението Nokia Camera, предназначено за фирмените мобилни устройства с този бранд.

Новата версия на Nokia Camera може да се използва с ОС Android 8.0 Oreo и съдържа богат комплект от скрити функции и възможности. Един от режимите е ръчната на настройка на камерата, при който потребителите могат самостоятелно да избират ISO параметъра, както и експонацията, за получаване на различни необичайни ефекти.

Освен това в приложението бяха открити настройки за активирането на двукратния оптичен зум, широкоъгълната камера и използването на боке ефекта. Тези възможности са достъпни само за смартфоните с двойна камера. Това очевидно е Nokia 9 с оптика Zeiss, която може да изненада всички с качествените си снимки.

В момента, HMD Global усилено работи върху нов софтуер, който да разкрие целия потенциал на камерата във флагманския Nokia 9. Подробностите очакваме на събитието CES 2018 в средата на януари.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари