Дизайнерски калъф от крокодилска кожа за iPhone с вграден часовник

6
103

В днешни дни мобилните телефони се използват не само за разговори, игри, гледане на филми и слушане на музика или като доста успешен заместител на персоналния компютър вкъщи или в офиса, а и като алтернатива на джобен, та дори и на ръчен часовник. Когато телефонът е поставен в чанта или калъф, той губи част от тези си функционалности. На пазара обаче се появи изделие, съчетаващо в едно защитата от случайни одрасквания или удари с удобството на джобния часовник и изяществото на произведение на изкуството.

Известната компания за производство на часовници De Bethune допълни богатия асортимент от аксесоари за популярния смартфон на Apple – iPhone – с още един, при това доста необичаен и… скъп – калъф, изработен от крокодилска кожа. На лицевата страна на калъфа може да се види монтиран елегантен джобен часовник.

Минусът на калъфа е в неговата уязвимост, тъй като, ако случайно бъде изпуснат, най-вероятно стъклото на часовника, а вероятно и стъклото на iPhone може да разбие, така че дизайнерът ще трябва още да поработи по този въпрос.

Освен това, калъфът съвсем не е по всеки джоб – очаква се цената му да надвиши тази на телефона, който ще бъде поставен в него.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
rpb
rpb

За такова чудо като часовник от крокодилска кожа не бях чувал :biggrin:

rofff
rofff

Да е дизайнерски колкото иска, на мен не ми харесва :biggrin:

macsim29
macsim29

Дизайнерски калъф от крокодилска кожа с ВГРАДЕН часовник – къде видя че часовника е от крокодилска кожа?
Или май само си чешеш пръстите в клавиатурата.

rpb
rpb

Всъщност не си чеша пръстите или каквото и да било друго а просто мога да чета 😉 ако и то беше прочел/а заглавието нямаше да пускаш безсмислени коментари 😉 ето ти и цитат:

Цитат:


Дизайнерски калъф от крокодилска кожа за iPhone с вграден часовник


Поздрави

macsim29
macsim29

Не е същото ми пак същото.Явно нищо не четеш – що ме изкарваш в неопределен род?
Май доста те сърбят тия пръсти.:P
Айде поздрави и от мен.

killchain
killchain

Е много е лесно да поправиш заглавието, когато те светнат, но наистина отначало излизаше, че часовникът е от крокодилска кожа.