Днес официално бе анонсирано пускането на смартфона LG Optimus Sol с Ultra AMOLED дисплей

1
20

Днес беше официално анонсирано пускането на Android 2.3 (Gingerbread) смартфона LG Optimus Sol, известен също под кодовото име Victor. Постепенно апаратът ще се появи по рафтовете на магазините до средата на септември.

Сред основните характеристики на предстоящия модел можем да отбележим присъствието на 3.8-инчов „Ultra AMOLED“ WVGA дисплей, който може да се похвали с високата си разделителна способност, така че картината остава перфектна дори и при ярка слънчева светлина, докато на обичайните дисплеи, при същите условия, е трудно да бъдат четими текстове или съобщения.

Телефонът на LG също така разполага с 1 GHz едноядрен процесор, задна 5-мегапикселова камера, фронтална VGA-камера, Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA поддръжка и WiFi Direct, а също така в апарата се използва и система за управление на захранването в режим на очакване, благодарение на което се увеличава значително животът на батерията – близо 30%.

Смартфонът LG Optimus Sol първоначално ще се появи на европейския пазар, а след това ще попадне и на пазарите в Централна и Южна Америка. Апаратът ще бъде на разположение в черен, титаниев и бял цвят.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
kilara
kilara

Опа.Моя грешка.Напсиал съм коментар в грешната новина.