Добри и лоши новини: Samsung Galaxy S11/S20 идва със 120 Hz екран, но без жак за слушалки

2
1330

Както може би очаквате, представянето на следващия смартфон на Samsung наближава и течове се появяват всеки ден. Според последната информация, очаквайте да видите Samsung Galaxy S20 със 120Hz дисплей, но без традиционния 3,5 мм. жак за слушалки

Информацията потвърждава предишен теч, в който се намекваше, че Samsung през 2020 г. ще направят преход от добре познатия ни екран с честота на опресняване 60 Hz към 120 Hz, като информацията дойде от анализ на програмния код на бета версията на собствения фърмуер на компанията Samsung One UI. Този нов теч за S20 Plus по същество потвърждава тези възможности, според сътрудника на форумите на XDA Developers Май Уейнбаш. Той има фото доказателства от източник с предполагаем достъп до един от апаратите S20 Plus. С други думи, Samsung може изцяло да премине към 120 Hz екрани за всички модели от цялата си продуктова гама, които ще представи през 2020 г.

Това изтичане предполага също, че S20 Plus ще има разделителна способност от 3 200 x 1440 WQHD + екран, който ще е по-издължен, благодарение на съотношението на страните 20:9. Разбира се, ако устройството работи на тази максимална резолюция, няма как да използвате максималната честота от 120 Hz – тя е налична само при режим на Full HD резолюция.

Това се случва малко след като OnePlus разкри, че работи над нови 120 Hz екрани, след като през 2019 г. пусна телефони с 90 Hz дисплеи, а по-стари слухове дори предполагаха, че iPhone 12 може да получи 120 Hz дисплеи.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кино
Кино

Новините са само лоши. Да бяха направили звука с по добър отделен DAC, ама по лесно е да се правят на луди. Много важно, като е на 120. Да бяха направили постоянно токово управление на екрана. На всичкото отгоре си извадих старият Самсунг, с 9/16 – еми по добре е старото. Напред към регреса. Добре би било потребителите да бойкотират, ама откъде толкова акъл…

pedro
pedro

120 HZ ама не на максимална резолюция? Пълно говно.