Допълнителните модули за смартфона LG G5 не са евтини

0
493

По време на официалната презентация на LG G5 производителят не съобщи цената на допълнителните модули за този смартфон, но сега няколко ритейлъра започнаха да приемат поръчки за закупуване на CAM Plus на Hi-Fi Plus.

 

Първият модул е предназначен за фотолюбителите и струва 70 евро. Характерното за LG CAM Plus са допълнителните механични бутони за включване и изключване, за блендата, записа, оптичното увеличение. Устройството е удобно за използване и разполага с функция за интелигентно блокиране на системата за автоматично фокусиране – функция, която обикновено се вгражда в стационарните цифрови фотоапарати. Поставена е и собствена акумулаторна батерия с капацитет 1200 mAh, наличен е светодиоден индикатор.

 

Аксесоарът, осигуряващ качествен звук е много по-скъп – около 150 евро. Това е иновационен Hi-Fi аудио плеър, създаден заедно с Bang & Olufsen. LG Hi-Fi Plus може да възпроизвежда аудио с честота на дискретизация 384 KHz при 32-битово квантуване.

 

Продава се и допълнителна акумулаторна батерия цена около $30.

Може да се каже, че за използването на абсолютно всички иновативни възможности на LG G5 се изискват доста разходи. Интересното е, че цените за различните държави са определени по не особено приятен начин: за САЩ – $70 и $150, а за Европа – €70 и €150.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за