Достъпният смартфон Sony Xperia J на качествени снимки

0
30

Смартфонът Sony Xperia J се появи няколко пъти в нашите новини. Като първоначално, този апарат беше известен като Sony Xperia ST26i. А неотдавна, в мрежата за първи път са били открити качествени „живи“ снимки на Sony Xperia J ST26i, от което следва, че апаратът ще се предлага в бял, розов и черен цвят.

Това устройство според слуховете, ще бъде най-евтиният смартфон с хардуерната платформа Qualcomm MSM7227 (GSM-версията) и MSM7627 (CDMA) Snapdragon S1 с 1 GHz процесор Scorpion и графичен процесор Adreno 200.

Sony Xperia J може да предложи на потребителите 4-инчов TFT-дисплей с WVGA резолюция, основна камера с 5-мегапикселова матрица и стандартен набор от модули Wi-Fi, GPS, 3G с HSPA и Bluetooth.

Всъщност, другата важна разлика между Sony Xperia J и останалите смартфони на Sony може да се окаже в това, че апаратът ще стане първия смартфон на японския производител, без логото Sony Ericsson. Отсъствието му може да се обясни и с това, че на снимката се вижда прототипа на Sony Xperia J, а в комерсиалната версия на смартфона, това лого може да се появи.

В качеството на операционна система, Sony Xperia J използва Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich. А официалният му анонс ще се проведе в края на август на IFA 2012.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари